娛樂

杜汶澤11月九展開騷

【明報專訊】今年下半年度不少舞台演出積極部署中,梁漢文將於10月在紅館開演唱會,昨日杜汶澤也在社交網公布將於11月5至6日在九展舉行兩場杜汶澤《Stand Up Hong Kong》talk show。有關talk show的介紹:「戰火連天,瘟疫蔓延。逆境之中,『唔死得』都係對敵人嘅一種反抗!但香港人又該如何掙扎求存?2020年,CEO決定由網台再次踩上舞台,11月STAR HALL企硬開咪,一連兩晚,烽煙中同你分享佢嘅亂世生存之道,全民裝備自己,奮鬥自強!你嘅一票好重要!」

田蕊妮轉發幫老公宣傳,留言:「杜先生開talk show ! Stand Up Hong Kong 香港企硬,門票5月14日早上10:00開賣喇!」有網民留言不表期望,稱在九展開兩場,能成功購票的機會極微。未公開售票已要求加場。

娛樂組

相關字詞﹕九展 田蕊妮 杜汶澤

上 / 下一篇新聞