娛樂

下一篇
上一篇

【開騷爆料】農夫被Do姐叫乞兒 子華神吹水6小時唔停 (18:14)

六場《農夫十八歲生日快樂演唱會》昨晚首場開騷,有余德丞去捧場,更被農夫拉上台玩,而麥玲玲在安哥環節被邀上台合唱《風生水起》,唱完還給農夫每人一封利市。

農夫台上表演唱歌外,還有爆經理人DJ Tommy、Do姐(鄭裕玲)及黃子華的事情,當中農夫跟Do姐拍過旅遊特輯,他們說:「有次出trip,佢又唔可以開夜,要好早開工,開早有機會瞓唔醒,但我哋唔可以遲到,我哋就唔化妝唔梳頭衝去大堂見Do姐先,佢一見到我哋就話『剪下你啲頭髮啦!乞兒﹗』」陸永又爆Do姐喜歡韓國男團BTS,曾叫他們一齊去睇。

至於男神黃子華這晚未見影,亦有送花籃以示支持,農夫在台上亦不放過子華,又爆對方在棟篤笑慶功宴當晚,捉住他們傾了6小時,令他們頂唔順要走人。

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 農夫 余德丞 麥玲玲 風生水起 dj tommy do姐 鄭裕玲 黃子華

上 / 下一篇新聞