娛樂

下一篇
上一篇

【30年後...】張繼聰再跟杜德偉合照:佢完全冇變過 (17:51)

38歲張繼聰童星出身,那些年他曾經跟現年56歲的杜德偉(Alex)合照,昨天阿聰在社交網上載舊照,他曬出30年前跟Alex的珍貴合照,當年阿聰8歲,Alex則是26歲。

多年後,二人都結婚並做了爸爸,去年阿聰囝囝張瞻,亦跟Uncle Alex合照,驟眼望張合照,Alex樣貌跟他的經典歌名《未變過》一樣,真的沒有太大改變,而張瞻則跟童年時的阿聰餅印一樣。

相隔30年,阿聰終於再可跟Alex合照,昨天他在instagram上載合照,阿聰說:「1988,2017,2018 ❤️#終於等到今日依(呢)張相 #我想扮返細個個樣不過好似失敗左(咗) #Alex唔駛(使)扮因為完全冇變過 #好開心呀 thanks」

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 張繼聰 杜德偉 張瞻 未變過 合照 童年 30年後

上 / 下一篇新聞