娛樂

下一篇
上一篇

【首訪埃及】蔡卓妍心情勁High 金字塔前騷經典側手翻 (12:04)

蔡卓妍(阿Sa)首次去埃及旅行,參觀古文明的金字塔,即時在網上接連出post分享興奮心情。阿Sa第一個post已很興奮:「圓夢第一步!!!實在唔知道用咩言語嚟形容自己嘅心情!!由細到大都對遠古文明深感興趣 一直都好想親身去睇吓感受吓 我終於去咗其中一個我一直好想去嘅地方~~埃及!! #難以形容嘅心情令我好詞窮 #圓夢第一步 #仲有希臘羅馬都未去過 #希望快啲有得去 #阿傻遊記 #靚相有太多 #遲吓再分享」

阿Sa數小時再上載短片,她竟然開心到表演《明愛暗戀補習社》的經典側手翻,相當搞笑,並留言:「哇哈哈哈哈 #個人太興奮 #忍唔住 #技癢 #無敵風火輪 #配返首 #明愛暗戀補習社 #perfect」

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 蔡卓妍 阿sa 側手翻 埃及 明愛暗戀補習社

上 / 下一篇新聞