娛樂

下一篇
上一篇

【萬聖節】君如化身甩牙殭屍 黃依汶囝囝變可愛殭屍仔 (22:26)

今日是萬聖節,不少藝人和星二代,都扮鬼扮馬慶祝。吳君如和陳可辛化身搞笑吸血殭屍應節,君如在社交網上載短片,二人搞笑多過驚嚇,君如笑謂:「為咗嗰女廿四孝父母一年恐怖過一年 #甩牙殭屍 #見過未 #夜光牙 #熄燈 #淨係見到佢棚牙」

楊洛婷和一歲女兒Tanya亦扮鬼扮馬應節,Tanya扮相十分可愛;范姜女兒則扮木乃伊,落足工夫打扮,似模似樣。

黃依汶囝囝陳真,則化身殭屍仔,Gel實頭髮,又擺出「扮惡」表情,十分搞笑。

憑《見鬼》贏得不少影后殊榮的李心潔,亦在社交網放相,不過她沒有扮鬼,反而是其老公彭順扮鬼,都幾嚇人呀﹗

祝大家萬聖節快樂﹗

相關新聞:星二代萬聖節扮鬼扮馬 張繼聰唔執輸︰我直頭係蓄勢待發 

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 萬聖節 吳君如 陳可辛 殭屍 見鬼 李心潔 黃依汶 囝囝 陳真

上 / 下一篇新聞