娛樂

下一篇
上一篇

【原來係姐弟戀】12‧20婚宴 阿嬌比未婚夫年長8歲 (19:25)

鍾欣潼(阿嬌)與賴弘國今年5月於洛杉磯舉行婚前派對,正式婚期一直未有公布,終於二人的擬結婚通知書曝光。阿嬌以真名「鍾嘉勵」入紙,出生日期是1981年1月21日,比未婚夫賴弘國(1989年5月28日)大8歲,而他們報住地址分別是香港及台灣,並不是同一個住址。

阿嬌今日以回覆傳媒,公布他們將於12月18日簽字,12月20日擺酒結婚。她說:「好開心終於入咗紙,終於可以公布幾時簽紙(字),就喺12月18日,12月20日就擺酒,好開心終於講出嚟。現在婚禮準備得如火如荼,請緊人…,其實大部份朋友會嚟,亦好開心同朋友、親戚一齊慶祝重要嘅一日,現在好開心呀,多謝大家!」之後阿嬌與賴弘國更錄音多謝大家,同樣表示很開心。

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 鍾欣潼 阿嬌 賴弘國 鍾嘉勵 入紙 擬結婚通知書

上 / 下一篇新聞