娛樂

下一篇
上一篇

【#好嘢值得等待】播映有期 洪永城爆《大帥哥》12月播出 (14:15)

由張衛健﹑洪永城(Tony)和蔡思貝等合演的劇集《大帥哥》,去年九月已拍完,加上後期工作,有指該劇會成為今年台慶劇,豈料卻意外落選,有傳因內地批文未處理好,亦有傳因蔡思貝形象麻麻,令劇集未有映期。

不過Tony昨天在instagram漏了風聲,指《大帥哥》於今年播出,他在ig上載一張跟張衛健的劇照,並說:「馬炭:『大哥呀,究竟幾時播呀?出邊好多謠言啊,又話呢樣又話嗰樣...』 大帥哥:『嘈嘈嘈唔好嘈,其他人道聽途(塗)說,你就要跟佢哋嘅咩?!後生仔唔使急,好嘢係值得等待,準備好12月見啦。』 #大帥哥」。不少網民留言表示「等到頸都長」,「2018年度壓軸大劇」,但亦有網民擔心12月播出的話,會撞正聖誕節及元旦假期,從而影響劇集收視。

相關新聞:【台慶劇變倉底貨?】張衛健《大帥哥》播映無期 傳跟蔡思貝有關

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂 大帥哥 張衛健 洪永城 蔡思貝 台慶劇

上 / 下一篇新聞