娛樂

下一篇
上一篇

【齊鼓掌】孻仔Jaye識行 阿Bob笑到見牙唔見眼 (11:17)

藝人林盛斌(Bob)去年與太太Pearl誕下孻仔Jaye(林道申),全家都非常開心,三位家姐霏霏、熹熹及機機亦無呷醋,仲非常疼愛呢個細佬,可謂萬千寵愛在一身。唔經唔覺,Jaye已經一歲多開始識行,向來樂於與網民分享家庭樂的Bob,當然不會錯過紀錄呢個重要時刻, 他昨日於IG上載了Jaye學行的短片,片中Jaye笑住咁行去爸爸度,身為爸爸的Bob當然冧爆,笑到見牙唔見眼,而在旁見證呢歷史一刻嘅三位家姐亦相當「交戲」,除咗不停鼓掌外,仲報以瘋狂的尖叫聲,當中二家姐更搶戲到衝入鏡,跪在墊上拍地大笑,場面搞笑。見到此情此刻,Bob都不禁留言說:「屋企D(啲)觀眾真係專業..」

而今日原來是三女機機(林機兒)的四歲生日,阿Bob當然不會大細超,他在IG上載了與機機撐枱腳的相,機機望住鏡十分可愛,阿Bob留言說:「機機,又名小周迅,今日四歲生日,同佢出去拍拖食個靚早餐慶祝吓先!佢又真係幾鬼得意同靚女嘅」

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞