娛樂

下一篇
上一篇

【又大懵跌耳環】容祖兒美國之行 睇大隻佬健身好興奮 (16:45)

容祖兒早前到美國出席好友鍾欣潼(阿嬌)的婚前派對,之後趁機會在當地玩了幾天。祖兒今日在網上分享在當地四出遊覽的片段。片段一開始,祖兒本打算去食早餐,但見到店外有很多人排隊,於是決定去其他地方行一陣再回去。她先去糖果店夾糖,再去睇大隻佬健身。期間,出名烏龍的祖兒又跌了一邊耳環。逛了一圈後,祖兒再返去餐廳,終於食到她最想的雞蛋早餐。

祖兒在片後加送彩蛋,拍了阿嬌舉行婚前派對當日,她與蔡卓妍(阿Sa)、鄭希怡(Yumiko)及梁浸浸在酒店房內準備的情況,見梁浸浸邊整頭邊睇卡通片。同場加映祖兒、阿Sa、Yumiko跳舞,及祖兒與梁浸浸不停「Give Me Five」的可愛片段。

祖兒留言︰「由於喺美國呢個旅程太短,好似發左(咗)場夢咁,趁琴(尋)晚係(喺)屋企剪番比(畀)自己回味一下(吓),益埋大家啦﹗」

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞