娛樂

下一篇
上一篇

【曾想放棄】陳煒拍《深宮計》呻辛苦 唔拆頭套搏瞓多陣 (19:23)

【今日直擊】陳煒(煒哥)及張文慈今日齊為無綫新劇《宮心計2深宮計》宣傳,煒哥低胸性感現身,相當搶眼。張文慈指煒哥戲中打了很多宮中人,煒哥聲稱只是無打過張文慈。至於怕否劇集出街時被人鬧?煒哥說:「覺得自己唔係好衰,是霸氣,唔係衰,宮廷每個人都是為自己,唔單止我一個,唔可以話我奸角,因每個人都各懷鬼胎,都是為自己,宮內4司要立足,要有自己地位,都用好多心計,就是這齣戲引人入勝之處。」

相關新聞:【日對夜對】跟馬浚偉拍劇日久生情? 胡定欣:情一定有... 

相關新聞:【讚女友有品味】黃心穎性感打扮亮相 馬國明激讚:好得 

煒哥都很期待此劇,因為真的拍得很辛苦,全花在製作時間之上,有日試過辛苦到想放棄。至於試過連續幾多日無瞓?她說:「唔記得,不過試過好多日無拆頭,原因是想瞓多兩個鐘。(之後有什麼感覺?)個人好似飄咗﹗」

相關新聞:【官司影響】周秀娜布景板中「被消失」 梅小青:冇Cut戲分

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞