港聞

【Emily Online】情人節「放閃」 謝偉俊教夫妻相處之道 指「姓白都唔錯」 (12:50)

今日係情人節,要數政壇情侶,立法會議員謝偉俊同白韻琹呢段30年愛情路,絕對係經典之一。謝偉俊今朝11點,就喺facebook上載佢同白韻琹嘅卡通相「放閃」,仲分享夫妻相處之道添。

謝偉俊喺fb帖文表示:「無論外界對我與白姐姐關係有幾多評論同揣測,我哋已經攜手近30載,一切盡在不言中。」佢話夫妻相處之道,在於互相支持、鼓勵、包容同珍惜對方,又祝大家生活甜甜蜜蜜,有情人終成眷屬。

謝偉俊亦標籤咗「#白偉俊」 、「#姓白都唔錯」同「#起碼筆劃少」,獲多名網民留言祝福。

其他報道:再有買家未依法交印花稅 遭稅局追561萬元 貴過原先樓價

其他報道:【消委會報告】交友配對投訴升55% 港女付2萬元入會見面不果 遭再索2.5萬元影靚相

其他報道:【消委會報告】5台式飲品糖含量一杯超每日上限 百香果紅茶平均計最高

相關字詞﹕情人節 謝偉俊 白韻琹 編輯推介

上 / 下一篇新聞