港聞

【Emily Online】與鋮浚哥深情對望 李偲嫣獨家分享婚紗相 (18:59)

正義聯盟主席李偲嫣,5月5日就會同香港專業進修學校副總監(國際教育)謝鋮浚結婚,兩人的喜帖昨日曝光,並在網上瘋傳。偲嫣今日Emily傾計時,都不忘大曬幸福,仲畀咗幾張獨家pre-wedding婚紗相畀Emily同大家分享。

偲嫣喺幾張相入面,時而挨喺鋮浚哥膊頭,時而又同鋮浚哥深情對望,Emily真係隔住個mon都感覺到兩位準新人係幾咁甜蜜。偲嫣之前同Emily講,聖誕新年時同鋮浚哥去英國旅遊,太凍食多咗嘢搞到肥咗,但睇佢影相時下巴尖尖,唔通係攝影師嘅功力?

除咗影相曬幸福,偲嫣仲話鋮浚哥畀好大自由佢,覺得最緊要佢開心。Emily就喺度祝佢哋兩位繼續甜蜜、白頭到老啦!

相關報道:【Emily Online】5月5日做謝太 李偲嫣忙減磅扮靚 讚鋮浚哥係好丈夫

其他報道:【Emily Online】3月賞櫻熱 梁振英分享大阪櫻花照

相關字詞﹕編輯推介 李偲嫣 謝鋮浚 結婚

上 / 下一篇新聞