港聞

【Emily Online】輔仁主編同容海恩撐枱腳 風花說月論「賤男」 (18:50)

輔仁媒體主編容樂其喺facebook貼出同新民黨立法會議員容海恩(Eunice)一齊撐枱腳嘅合照。容樂其大讚Eunice係「全部議員之中最靚女」。Eunice向Emily透露,最近不時都喺網上同容樂其談天說地,但少講政治,反而講下男女關係、飲飲食食嘅風花說月話題。Eunice仲話,最近講開賤男嘅議題。

兩個人雖然都係姓容,但應該大纜都扯唔埋。Eunice話,早兩個月容樂其喺facebook話佢只顧搵like,但就無分享同回應容樂其嘅帖。Eunice於是親自回應,就係咁令佢哋兩個相遇。Eunice話:「大家之前雖然係fb朋友,但我完全唔識佢,鬼知佢係邊個。」

Eunice話大家見面都係風花說月,分享學習德文嘅經歷。Eunice話,星期日仲會出席由輔仁媒體協辦嘅電競比賽。容樂其就喺fb話,同Eunice坦誠深度交流咗成晚,「真係好歡樂」。

其他報道:【立會流會】莫乃光:建制派若「坐定定」不可能流會 毛孟靜:立法會正處戰爭狀態

其他報道:【立會流會】李慧琼:搞清楚,是反對派搞流會 梁美芬黃國健要求記者先問泛民

其他報道:泛民提議規修訂到大會 建制派批禮崩樂壞:我們做事全部有規有矩

相關字詞﹕編輯推介 容樂其 容海恩 兩性關係

上 / 下一篇新聞