港聞

【Emily Online】CY禮賓府搞餞別宴 高官展歌喉助興 (23:38)

數數手指,特首梁振英(CY)嘅任期踏入最後一星期倒數,佢今晚就喺禮賓府特別設餞別宴,邀請所有問責官員、政助、常任秘書長、各級署長齊齊farewell,場面都幾熱鬧。難得最後一場集體聚會,唔少官員都玩得好盡興,無論係留任定係要離開嘅司局長,都有上台一展歌喉助興。

民政事務局政助徐英偉今晚就喺facebook上傳咗唔少集郵照,3個留任司長張建宗、袁國強、陳茂波都有份,個個都笑得好開心,打成一片。 不過Emily就望過下啲相片,唯獨但唔見咗主人家CY身影。唔知平時都好中意集郵同人自拍嘅特首,會唔會吃醋?

其他報道:【Emily Online】遭何啟明嘲諷「大學未畢業」 羅冠聰反擊:可以望吓身邊嘅建制派議員學歷有幾高

其他報道:【短片】對面線電單車司機自炒受傷 鐵騎士冒險停車救人:盼更多港人願幫人

相關字詞﹕編輯推介 梁振英 政助

上 / 下一篇新聞