港聞

下一篇
上一篇

【短片:Emily Online@母親節】郭偉强教摺康乃馨:摺花夠心思,慳家唔老土 (12:18)

母親節聽日就到,相信大家除咗同偉大嘅媽媽食番餐飯之外,都可能會送康乃馨畀媽媽。工聯會立法會議員郭偉强今日就喺facebook拍片教大家點樣摺康乃馨,仲話會更有心思。

其他報道:鄭耀棠指借予慶委會是公道 部分借予民陣? 鄭:人雜或打架

郭偉强噚日喺自己嘅fb上載咗條片,話幫囝囝準備咗個驚喜畀老婆,就喺幫囝囝摺康乃馨送畀媽咪喇。今日郭偉强就喺facebook公開摺康乃馨嘅秘技。

郭偉强仲話「摺花夠心思」,「慳家唔老土」,而且「橋唔怕舊最緊要受」咁話。

其他報道:男子遭伏擊 司機護主以手擋刀捱斬 疑涉黑幫尋仇

其他報道:鄭耀棠:工聯會無交名單 專心勞工工作「清純些」 做局長會「屁股控制大腦」

相關字詞﹕工聯會 郭偉强 母親節 康乃馨 編輯推介

上 / 下一篇新聞