港聞

下一篇
上一篇

【Emily Online】票王朱凱廸人氣高 競選傳單都有人炒 (20:35)

立法會選舉告一段落,以往有好多市民關注用完的選舉用品何去何從,Emily今日收到報料,話交易平台ebay出現朱凱廸嘅競選單張,仲要有3款任君選擇。唔知係唔係因為朱凱廸成為票王的關係,傳單都變得特別珍貴,每張索價68蚊港紙。

其他報道:指周永勤棄選說法奇怪 曾鈺成:點解勸接近零支持度的人棄選?

其他報道:預言「倘消失了更精彩」 周永勤指已寫遺囑:如果我出事,會全球轉載

呢3張朱凱廸傳單全部都寫明係二手貨品,當中一張係英文單張,全部都由「brotherbargainshop」放售,仲標籤做收藏品𠻹。物主好有心機,喺貨品名都有寫明朱凱廸係「票王」,用嚟吸引眼球,喺貨品簡介又貼上朱凱廸當選嘅新聞。下個星期二就會截標,不過Emily頭先望過,全部傳單暫時都未有人出價。

其他報道:【網上熱話】網傳當選後只掛名不教書 劉小麗澄清:與校方協議教一班,明天開學

其他報道:【奪命意外】赤鱲角小巴無拉手掣突溜前 維修技工遭夾斃

相關字詞﹕立法會選舉 朱凱廸

上 / 下一篇新聞