港聞

下一篇
上一篇

【短片:關鍵結業】團友傍晚繼續追數 「有點失望,好日都唔跟依間公司」 (23:20)

關鍵旅遊下午正式宣布結業,到傍晚仍有團友趕到分店要求退款。團友趙太稱,事前並沒有收到通知,只是靠早上看新聞才知道結業,無奈說:「有點失望,好日都唔跟依間公司。」

趙太稱,關鍵原本已經將今日出發的團改成兩日後出發,即由五天團改成3天團,「成家人計畫晒假期,都想開開心心去玩,但諗唔到咁無交帶,一間咁唔負責任的公司」。

她續指,關鍵就上述的改期需向她退回差額,但職員一直未有退回,只指「我哋都一直追緊電腦部,個吓我都有少少敏感,覺得有少少唔對路。」趙太原本一家人報名參加5日韓國首爾團,每人涉及約5000元。

【食咗落肚@@!】肥皂的包裝上印有葡萄的照片,拆開包裝則是一塊深紫色肥皂.......詳情:http://bit.ly/1WKW5Ts【多圖】旅行偶遇骨癌男生 巧手女孩日日上載精美早餐照片打氣...

Posted by 明報即時新聞 on 2016年3月24日

上 / 下一篇新聞