港聞

下一篇
上一篇

【Emily Online】嘆「立會一年亂過一年」市民愈睇愈嬲 李慧琼生日冀政通人和、社會和諧 (17:56)

民建聯主席李慧琼迎來42歲生日。她於facebook講述生日願望,期望「香港真係真係可以政通人和、社會和諧」,又祝願大家身體健康、生活充實。

李慧琼提到,「立法會一年亂過一年」,過去兩天立法會財委會開會場地亦被人「霸佔」,形容「市民愈睇愈嬲」,但她今日會休息半天,不談政事。

她又說,送給自己的第一份生日禮物是「瞓咗一個很甜嘅覺」,睡到早上10時「自然醒」,並感謝同事好友早前為她舉辦了小小生日會。

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【「肯定是好後果」】對於十多名建制議員同時就「贊成」及「反對」舉手,陳鑑林表示:「你覺得佢好似係反對時舉咗手,你可以問返佢,當時你係投左贊成定反對,佢會畀個答案你。」報道:http://bit.ly/22cBQ4k【狗狗「阿占」離世終...

Posted by 明報即時新聞 on Sunday, March 13, 2016

相關字詞﹕編輯推介 李慧琼

上 / 下一篇新聞