港聞

【賣禁書惹禍?】呂波已回港 大廈住戶:下午曾見他收拾行裝離開 (22:15)

在內地失蹤的銅鑼灣書總經理呂波已回港,並與香港警方會面。本報記者今晚到呂波位的居所了解,惟無人應門。

有大廈住户指,呂曾在下午約4、5時回到住所,收拾行裝後離開。亦有住户指呂波居住上址一年多,形容他為人沉默。

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【晒你冷!】見唔見到穿崩位呀?報道: http://bit.ly/1SnhJ0E【短片:亞視記者會即場開箱展示金牛】http://bit.ly/1VUtF93【短片:亞視停播倒數】接通訊局停播通知 何子慧:我哋人喺度,錢喺度...

Posted by 明報即時新聞 on Friday, March 4, 2016

相關字詞﹕編輯推介 書店5人失蹤 賣禁書惹禍

上 / 下一篇新聞