港聞

港鐵4月起推生日抽獎免費搭車 (13:36)

港鐵4月起推出為期一年的生日抽獎活動,獲抽中生日日期的市民,可以獲贈一張全日通車票等禮品。

所有持香港身分證乘客會自動參加,港鐵於每月25日前抽出下月其中一天為中獎日期,並在報章及港鐵網頁公布,該日期生日乘客可憑身分證換取禮品包,內有一張全日通車票,持票者可於發票當日起30天內任何一天免費乘搭港鐵(機場快線、東鐵線頭等,來往羅湖或落馬洲站及港鐵巴士除外)。

港鐵預計有超過20萬乘客受惠。 掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【逼到無地方企?】范太:「你唔鍾意我哋嘅特首,請你用合法手段去批評佢,去要求佢改正。如果你損害呢個社會嘅安寧,損害香港整體利益,你叫我哋點能夠諒解你?無辦法啊,你搞到我哋無辦法啊!」報道:http://bit.ly/1Vd7OJP【旺角...

Posted by 明報即時新聞 on Saturday, February 13, 2016

相關字詞﹕編輯推介 港鐵

上 / 下一篇新聞