港聞

【Emily Online】與阿叻自拍 陳恒鑌:誰說香港無叻人?叻哥一開咪已勁受關注 (12:29)

藝人陳百祥(阿叻)早前喺港台節目《我係乜乜乜》語出驚人,引起熱論,民建聯立法會議員陳恒鑌今早就喺facebook上載自己同陳百祥嘅自拍照,又留言話:「誰說香港無叻人?叻哥一開咪,已勁受關注,我見到他,梗係不忘追下星啦!」

相片可見,除咗陳百祥,仲有港鐵候任主席馬時亨。陳恒鑌又不忘讚馬時亨係「Fit馬」,又話請縱橫馬場多年嘅陳百祥睇睇「Fit馬哥」,「跑吾跑到196億高鐵賠率!」

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【高鐵車站數學題】究竟高鐵內地段有幾多個站? 田北辰同鄧家彪都答錯!說好了的48分鐘西九直達廣州,記者試搭後發現........http://bit.ly/1NMhicu【立會交通委會正副主席未聞增站 鄧家彪:疑有內情 促政府解釋】...

Posted by 明報即時新聞 on Monday, December 28, 2015

相關字詞﹕編輯推介 陳恆鑌

上 / 下一篇新聞