港聞

下一篇
上一篇

【短片】連爆2架泊街車 賊人偷走充電器300現金 (11:48)

兩部停泊在旺角通菜街咪錶位的七人車,遭人打爆車窗玻璃偷竊。

今晨5時許,警方接報指,位泊在通菜街194號對開咪錶位置有2輛七人車,被人打爛車窗偷竊。兩車車窗損毀,車廂凌亂,有被搜掠痕跡。

平治車車主經點算後,證實首飾盒內的300元現金不翼而飛,另外遺失一個價值600元的充電器,懷疑被賊人偷去。

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【讀者留意!】如果有閃電標記,就可以極速睇到該段新聞文章啦!(註:iPhone fb app用家可以率先試用,Android用家就可能要等等啦)詳情:http://bit.ly/1LQiqaL【國泰明年加薪4% 多發1個月年終獎金 ...

Posted by 明報即時新聞 on Thursday, 3 December 2015

上 / 下一篇新聞