港聞

下一篇
上一篇

【Emily Online】齊昕上載CY包紮傷口相曬溫馨 網民:點解你爸都有傷口? (08:34)

齊昕又受傷了!特首梁振英女兒梁齊昕凌晨於Instagram上載照片,展示其腳部傷勢,形容是「損手爛腳」,幸而獲其父親幫忙包紮傷口,大曬溫馨。

不少網友看過後讚「So Sweet」,但亦有眼利網友發現,相中男子手背亦貼有膠布,留言問:「點解你爸爸都有傷口嘅?」

梁齊昕上月底亦曾上載受傷照片,當日她於中環石板街跌倒扭傷腳,結果要到瑪麗醫院急症室求診,右腳腳踝包裹了厚厚繃帶。而從齊昕今凌晨上載的照片可見,她這次受傷的,也是右腳。

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【商標爭議】被指影射的「樹記食品有限公司」辦公室內一名男子斥指控無稽,反問:「係咪人哋賣腐竹,其他人就唔可以賣?」報道:http://bit.ly/1Tk7cBt【律師:結業不等如商譽消失】http://bit.ly/1IgXnTF...

Posted by 明報即時新聞 on Saturday, November 28, 2015

相關字詞﹕梁齊昕 編輯推介

上 / 下一篇新聞