港聞

【區選決戰日】田北俊fb:「明張目膽」地呼籲大家投票 (09:20)

新一屆區議會今日舉行,自由黨立法會議員田北俊拍片呼籲選民表達意見,但仍不忘抽水,於facebook留言:「『明張目膽』地呼籲大家去投票!」。

他又說:「咁多人咁左,咁多人咁右,咁梗係希望你哋支持多啲中堅中立,為香港人講出心聲嘅議員。」

票站今早7時30分起開放投票,截至上午8時30分,已有39,903人投票,投票率1.28%。 掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【有片睇:雖敗猶榮】場內對手,場外惺惺相惜,這就是風度http://bit.ly/1QWlI2X【排名遜3隊友 奧運資格鬥到5月】http://bit.ly/1QB7fdr【無鋒紅魔 不屈反勝 再折兩將 90分鐘屈福特送烏龍】...

Posted by 明報即時新聞 on Saturday, November 21, 2015

相關字詞﹕編輯推介 區議會選舉

上 / 下一篇新聞