港聞

【港中大戰】門票12時半售罄 港超聯FB稱港隊必盡200%努力 (12:50)

本月17日旺角大球場舉行的港中大戰,門票今早10時開售,所有門票已於12時32分全部售罄。

「香港超級聯賽 Hong Kong Premier League」的facebook指旺角場外出售的所有特惠門票於早上11時40分售罄,而網上發售的其他門票也於12時32分全部售罄。購票通網頁也顯示,港中大戰門票現已售罄。 

「香港超級聯賽」facebook亦指非常感謝球迷一直支持香港隊,「有你地既支持鼓勵同落力打氣撐自己人,香港隊必定會傾盡200%努力和汗水戰鬥到比賽最後一刻!」

掌握最新消息,請Like「明報即時新聞」fb專頁! http://www.facebook.com/mingpaoinews

【Lunch 食咗好多?唔駛驚!】每日堅持一分鐘,可以收緊「肥腩」兼取代帶氧運動,真係咁着數?http://goo.gl/ekMDtM【弄巧反拙】撐到腰骨痛?好明顯姿勢錯!跟物理治療師分5級練啦!...

Posted by 明報即時新聞 on 2015年11月3日

相關字詞﹕編輯推介 中港大戰 世界盃亞洲區外圍賽

上 / 下一篇新聞