港聞

【短片:短訊風波】曾鈺成:樂意加入泛民WhatsApp群組 (17:05)

憂「捉鬼」製新矛盾及分裂

立法會主席曾鈺成表示,樂意加入泛民主派WhatsApp群組。

曾鈺成解釋:「我入建制派群組係佢哋邀請我,我好樂意參加。如果有其他,泛民主派群組又好,個別黨派群組,佢肯畀我加入,完全好樂意。」他又說,自己經常與個別泛民議員一對一WhatsApp溝通,會議上亦如是。

曾鈺成亦提到建制派「捉鬼」問題,重申會引起建制派內部互相猜疑,造成新矛盾和分裂。

【留住我吧】Ronny面對建制派挽留,都係笑而不語。全文: http://bit.ly/1LulU6N (楊康琪攝)【建制派要留住家驊】http://bit.ly/1LulU6N【黃秋生:要班小朋友畀人出賣後唔揾真兇是癡人說夢】...

Posted by 明報即時新聞 on Saturday, June 27, 2015

相關字詞﹕編輯推介

上 / 下一篇新聞