港聞

【建制派甩轆】上載豬頭相 田少笑言:唔知可以呃到咁多like (10:20)

田北俊又表示,自己昨日在臉書上載的照片,是黨內年輕人負責,再經自己審批,他笑言「唔知可以呃到咁多like」。

自由黨榮譽主席田北俊昨晚在臉書上載豬頭照片並留言說「邊有咁多陰謀論啊,主要係人蠢無藥醫」,他今早笑言「唔知可以呃到咁多like」。

政改昨天表決,建制派大部分議員離場,原因是要等經民聯劉皇發趕回立法會投票,而自由黨5員全部沒跟大隊離席,而係留在議事廳投票,惹起猜疑。田北俊昨晚在臉書上載一張戴眼鏡的豬豬黑白相片並留言。

田北俊今早接受商台訪問時說,臉書的照片是黨內年輕人負責,再經他自己審批,他笑言「唔知可以呃到咁多like」。

【恨錯難返】葉太哭說,「辛苦咗20個月,我真係好想投呢票……」(林俊源攝)報道:http://goo.gl/WF1B7j【英國回應:對結果失望】http://goo.gl/JkAJyB#明報 #明報即時新聞

Posted by 明報即時新聞 on 2015年6月18日

相關字詞﹕編輯推介

上 / 下一篇新聞