娛樂

下一篇
上一篇

準新娘王君馨單拖赴會取經 祖藍美國行遇名人紅星 (16:20)

【今日直擊】準新娘王君馨今日單拖出席陳明恩婚禮,她坦言未婚夫原本一起出席,但聽到有記者在場即大打退堂鼓,惟有自己獨自來取經。問到她婚禮籌備情況?她說︰「籌備得好好,應該會喺香港開一個好開心嘅party,擔心擺酒比較困難,我又唔鍾意mark住,酒會大家飲杯嘢,開開心心跳吓舞。(確實日期?)我想著婚紗靚靚,唔想著住件褸,我諗夏天至秋天嗰個時間最舒服,因為我鍾意戶外舉行婚禮,有藍天白雲新鮮空氣嘅感覺。」

王祖藍與老婆李亞男姍姍來遲,他們表示因為去錯地方再趕過來所致,祖藍並笑說︰「今日天公造美,幾驚佢落雨﹗」祖藍透露與老婆剛由美國回港,此行是拍拖旅行欣賞歌劇,其間遇上懷孕的妮坦莉寶雯行山、史提芬史匹堡及希拉里一起看歌劇︰「睇劇嗰陣好多人喺我後面影相,我以為影我,原來係影希拉里,我仲以為紅到去嗰邊,點知唔係囉﹗」

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞