娛樂

【清純女神】江嘉敏騷事業線 1分鐘示範喜怒哀樂表情 (13:21)

在無綫劇《親親我好媽》飾演江美儀大女的江嘉敏,樣子清純,獲網民封為新一代女神,不過之前有傳她的工作態度有問題,加上簽約無綫經理人合約後,卻私自拍ViuTV劇集,結果被雪藏,不過江嘉敏事後澄清被雪傳聞,又指「TVB一路有工作畀我做」。

江嘉敏活躍於社交網站,近日吸納了不少粉絲,令她成為網上紅人,江嘉敏早前在Instagram上載短片,並留言:「#睇我啲片要開喇叭,喜,怒,哀,樂集於一分鐘。」片中江嘉敏拿著巨型朱古力,還不經意騷事業線,她說:「咁大粒金莎,你估入面係咪真係咁大粒?如果係就好啦,好開心呀。」

之後她撕開包裝紙,起初發現真的是巨型朱古力,興奮到O嘴,她先輕舔再一口咬落去,後來卻發現朱古力原來得個殼,她嬲嬲豬說:「唓,仲以為真係成粒都係金莎,原來裏面係包好咗嘅金莎,我真係好嬲呀﹗」

(即時娛樂)

 

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞