娛樂

【繼續網上發聲】 麥明詩:我要貼地嘛! (21:51)

【今日直擊】麥明詩今日出席無綫50周年台慶劇《誇世代》記者會,談到她被爆用交友apps結交異性一事,她稱只是下載來玩玩,工作忙碌也沒時間跟別人「hi來hi去」故沒有成果。

而提到顧紀筠出席撐警有效執法大遊行,稱「法治彰顯,卻痛失公義!」麥明詩在社交網貼圖並提出法律原則反駁,反問「點解呢?」獲部份網民支持一事,她說︰「我係幾鍾意喺網上留言,我係呢度生活一分子。我唔介意同網民激烈爭論,因為有好多嘢係可以討論嘅,但有好多人用粗口留言,我就覺得會影響市容!」她又指公司尊重藝人發言自由,沒有過問此事。

(即時娛樂)

其他報道:

網民質疑警察被打殘誰保護巿民? 麥明詩:如果警察打你,可以搵邊個保護你呢?

員佐級協會指同袍嘆判決不公 麥明詩fb:為何打人後坐監是不公義? 

【唔做懶女人】61歲劉曉慶輕易做出「一柱擎天」動

【滲出星味】15歲沈月Model上身變「高妹」 

【雙喜臨門】榮升馬主兼懷孕 黃婉曼:預產期係8月 

23歲極品港女3年成功買樓 105%姐現身 

相關字詞﹕OL網-LATEST 即時娛樂

上 / 下一篇新聞