娛樂

傳被雪藏 《親親我好媽》江嘉敏:TVB有畀嘢我做 (22:59)

TVB劇集《親親我好媽》題材貼地,口碑不俗。劇中飾演江美儀大女的江嘉敏樣子清純,獲網民捧為新一代女神。不過她「被消失」於連串宣傳活動,有傳她工作態度有問題,加上簽約TVB經理人合約後,卻私自拍ViuTV劇集,結果被送入「雪櫃」。

江嘉敏今晚於Instagram上載一張婚紗相,笑容燦爛,留言指TVB一直有工作給她,澄清「被雪」傳聞。她說:「收到好多朋友的問候,多謝大家關心,其實TVB一路有畀嘢我做嘅!好似呢個promo咁,同宣傳部嘅同事做嘢係好好玩嘅事,尤其多謝Kelvin、佩佩、南南導演一直咁照顧我,大家有看過嗎?其實自從《親親我好媽》播出之後,多咗人follow真係好開心。多謝大家的喜愛,我都想同大家見多啲面。不如過幾日有時間就開個live,同大家傾吓偈好唔好呢?嚟緊其實仲有一套劇集會出,不過因為未播所以我就......」她所指應該是《不懂撒嬌的女人》。網民叫她加油,又讚她笑容好甜。

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞