娛樂

【百無禁忌】何韻詩演唱會贊助 殯儀花牌與性商品店都撐 (23:01)

何韻詩的10月演唱會接受「集體獨家贊助」反應熱烈,類別很多,她形容:「連我咁瘋癲都畀你哋嘅熱情嚇一跳...全靠大家嘅參與,你哋已經集體令今次演唱會數目遠遠拋離一般演唱會獨家贊助,邊個話香港市場無得做,邊個仲夠膽睇小香港小店?」。

阿詩特別提到贊助商包括殯儀花牌與性商品店,她留言:「呢舖真係畀你哋玩曬喇,有種香港人完勝。」阿詩被同事問接不接受時,她答:「接!點解唔接?」阿詩又話:「人終需一死,而每個人亦有性需要,雖然佢哋嘅行業比較特別,但都係社會中努力服務人群嘅一份子,為何要被拒於門外?佢哋send email嚟時都好似好唔好意思,我想同佢哋講,唔使唔好意思!如果有人因為你哋個行業而歧視你哋,叫佢哋嚟搵我!只要唔係作姦犯科傷天害理嘅,所有帶住正念實踐自己嘅人,我都係respect的。多謝你哋!」

100毛腦細林日曦在阿詩Facebook留言,提議演唱會大屏幕好似歡樂滿東華咁出贊助商名,阿詩搞笑回應:「林日曦總理,你要連同夫人上台進行支票遞交儀式,可以安排你唱卡拉之星或粵曲,你揀。」

(即時娛樂)

其他報道:

 

其他報道:

【韓星又涉性侵】崔智友前男友李鎮旭 驚爆性侵女友人

【法拉嚇呆】《前度》男觀眾台下大嗌「特種兵係咪嚟咗」 黃子華:唔通有領導嚟咗?

【戴立忍「被消失」】趙薇新片撤換男主角:國家和民族利益高於一切

大姐大手記: 有一種老公叫林海峰 亦有一種老婆叫彭羚

林海峰愛的宣言萬人感動 老婆彭羚爆喊

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞