娛樂

下一篇
上一篇

【歐國盃決賽】張智霖父子睇波冇代溝 伍姑娘捱夜變「熊貓眼」 (13:11)

不少圈中人捱眼瞓欣賞歐洲國家盃決賽,袁詠儀(靚靚)在Instagram上載老公張智霖與兒子「魔童」睇波合照,靚靚表示兩父子捧葡萄牙,自己則捧法國。

李彩華亦在微博打卡,原來她身在法國欣賞決賽,她捧葡萄牙,起初見到葡萄牙球星C朗拿度傷出,就表示:「我的C羅離我而去﹗unhappy中。」不過最後葡萄牙入波,她則說:「Happy中,加油呀葡萄牙,你入波我開心得哭了﹗」

而伍詠薇亦學人睇波,但換來一對熊貓眼,她說:「就是熊貓眼的節奏...學人睇波..下半場開波,本小姐一世葡萄牙行運相,一定贏....然後就昏睡過去,點知加時才入球,五點半起身望下電視再瞓,現在已經化了一半妝去開工的狀況,勁眼瞓。」至於陳奕迅及黃偉文亦與友人齊齊睇波。

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞