娛樂

黎明:你愛唔愛 買唔買有得揀 (19:23)

網上預購個唱影碟

黎明《Leon 30th Anniversary Random Love Songs 4D in Live 2016》8場演唱會令人回味,Leon在演唱會預告將推出影碟,今日由「明福俠」在黎明facebook公布。「自由買賣冇壓力!」為題目,Leon話:「其實你愛或唔愛係有得揀,冇得迫,你鍾意買就買,唔買就唔買,唔迫你買。自由選擇最好。10日內喺online store決定買或唔買…」他清楚教大家購買途徑,又說10日內賣唔到一萬隻就決定唔賣。佢又話:「唔好話我唔提你,一個唔覺意走快步就有炒賣價值,哈哈,哈哈,哈哈哈哈…」

「明福俠」視頻公布才1小時,online store已顯示預購人數逾1200人。據資料《Leon 30th Anniversary Random Love Songs 4D in Live 2016》Blu-ray Disc的價錢200元(不包括運費),內容是紀錄片的方式由場內外素材剪輯而成,藍光碟內容包括由HD至4K的素材合製而成。 此產品每出售一隻,會捐出港幣20元給慈善圑體,分別為公益金和 UNICEF各港幣10元。

(即時娛樂)

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞