娛樂

【有片睇】梁浸浸1歲生日食雪糕萌爆 徐濠縈搵壽星女集郵 (21:45)

鄭希怡(Yumiko)為囡囡「梁浸浸」舉行1歲生日會,不少藝人好友如徐濠縈、蔡一智、應采兒、梁漢文、劉浩龍等都有出席。「梁浸浸」打扮成迷你版的「神奇女俠」被「集郵」。

鄭希怡在女兒的Instagram戶口上載影片,留言:「1歲生日禮物,食雪糕」,片段中鄭希怡餵女兒食雪糕,梁浸浸舔了一下後,張大嘴巴伸脷,一副發現美食的驚訝樣子,十分有趣,逗得在旁的人大笑。網民大讚梁浸浸太可愛,又祝她快高長大,有人則搞笑留言:「Cute爆呀 原來雪糕係咁好食㗎!」

【梁浸浸圖輯】

相關新聞:梁浸浸1歲生日變神奇女俠 梁漢文「整喊」壽星女

[Like fb : OL.Mingpao 直擊明星活動]

(即時娛樂)

1歲生日禮物,食雪糕🍦

A video posted by I'm 梁浸浸 🍭 (@avery.leung) on

劉浩龍騎馬見公主「梁浸浸」

千里迢迢騎住隻汗血寶馬🏇都係為咗想見公主一面😂😂😂

A video posted by C-HING (@lauholungwilfred) on

相關字詞﹕ol網-latest 即時娛樂

上 / 下一篇新聞